pentru dureri articulare

În timp ce analgezicele eliberate fără prescripție medicală, cum ar fi acetaminofenul (Tylenol) și ibuprofenul (Advil, Motrin IB) pot ajuta temporar la ameliorarea durerilor articulare, ele nu sunt singura opțiune. Unele suplimente pentru durerile articulare pot ajuta la ameliorarea disconfortului, încetinind deteriorarea cartilajului care amortizează articulațiile. Cu toate acestea, este important de reținut că suplimentele nu sunt supuse aceluiași proces riguros de aprobare ca și medicamentele. Prin urmare, eficacitatea și siguranța lor nu sunt garantate. Dacă vă gândiți la un supliment pentru durerile articulare, cel mai bine este să discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră despre riscuri și beneficii.

suplimente pentru dureri articulare

Glucozamina și condroitina sunt ingrediente cheie găsite în multe dintre suplimentele pentru durerile articulare disponibile astăzi. Aceste substanțe sunt produse în mod natural de corpul dumneavoastră pentru a amortiza și proteja cartilajul din jurul oaselor. Dar, în timp, acest cartilaj se poate uza, provocând frecarea oaselor. Această frecare poate provoca durere și rigiditate în articulații. Unele studii sugerează că glucozamina și condroitina pot reduce această frecare și pot preveni afectarea articulațiilor la persoanele cu osteoartrită sau poliartrită reumatoidă.

Aceste ingrediente se găsesc într-un număr de suplimente pentru durerile articulare, inclusiv în acest produs de la NOW Foods. Acest produs conține sulfat de glucozamină, despre care se crede că ajută la sănătatea cartilajului și ușurează durerea și umflarea. De asemenea, include sulfat de condroitină, care este un ingredient despre care unii cercetători cred că poate îmbunătăți funcția articulațiilor. Acest supliment nu conține porumb, lactate, ou, gluten, soia și nuci. Este o alegere excelentă pentru cei care sunt alergici la aceste alimente sau care au restricții alimentare.

Suplimente pentru dureri articulare

Pe lângă glucozamină și condroitină, acest produs conține extract de boswellia serrata, turmeric, quercetină și MSM. S-a demonstrat că aceste antiinflamatoare naturale reduc inflamația și îmbunătățesc mobilitatea articulațiilor în unele studii. Este, de asemenea, testat în laborator terță parte și fabricat într-o unitate certificată GMP.

Dacă ești vegetarian sau vegan, acest supliment este o opțiune excelentă pentru tine. Glucozamina din acest produs este obținută din surse vegetale, ceea ce este o opțiune mult mai bună decât glucozamina din majoritatea produselor, care este adesea extrasă din crustacee sau animale.

Acest supliment pentru durerile articulare este încărcat cu acizi grași omega-3, care s-a dovedit că reduc inflamația și ajută la ameliorarea durerii și a sensibilității. De asemenea, conține vitamina E, despre care se știe că luptă împotriva moleculelor care activează răspunsul inflamator. Dar aveți grijă: este important să nu luați acest supliment cu diluanți de sânge, deoarece poate interfera cu modul în care corpul dumneavoastră se coagulează.

Se crede că metilsulfonilmetanul din acest produs îmbunătățește mai multe afecțiuni diferite, inclusiv durerea și rigiditatea articulațiilor. Se găsește adesea în amestecuri cu glucozamină și condroitină, iar unele studii arată că poate stimula producția de cartilaj și poate crește flexibilitatea articulațiilor. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că dieta dumneavoastră este bogată în magneziu, care este un alt ingredient care ajută la sănătatea oaselor și a articulațiilor.